Sundhedsfremme / Samarbejdspartnere
 Vi har en række dygtige samarbejdspartnere. Se nogle af dem nedenfor.
   
 Kirsten Hauberg
 
 
 
Lene Borresen
 
 
 
 Ken Lunn
 
 
 
 
   
 
 
 
Robie Valenzuela
 
 
 
Samarbejdspartnere
 
 
Kirsten Hauberg 
Ergoterapeut og massageterapeut.  

Uddannet på Ergoterapeutskolen i København i 1987. Arbejdet indenfor psykiatrien på Sct. Hans Hospital i Roskilde, som afdelingsleder i Roskilde Kommune, arbejdet med hjerneskadede i den akutte fase og arbejdet med genoptræning i mange år ved Nykøbing Kommune. Har arbejdet en del vejledning omkring arbejdsstillinger og indretning af hjemmet. Kirsten har udvidet sit arbejdsområde, og har derfor også taget uddannelsen som fysiurgisk massageterapeut i København.

Samarbejdsområder: Ergoterapi og massageterapi. 
 
Lene Borresen
Læge og massageterapeut.
Lene er født i 1954, og uddannet læge og fysiurgisk massageterapeut. Har abejdet som journalist og Lene underviser på flere skoler i anatomi, fysiologi, sygdomslære og sundhedspsykologi. Derudover driver Lene sin egen klinik med fysiurgisk massageterapi i Bagsværd.
Samarbejdsområder: Læge og massageterapi, kost og ernæring samt foredragsvirksomhed. 
 
Ken Lunn
MSc (herb. med.) MNIMH
Medicinsk Urteterapeut fra School af Herbal Medicine i Sydengland. Mastergrad i Vestlig Medicinsk Urteterapi fra Wales universitet.

Ken fuldførte den fireårige fuldtidsuddannelse på School of Herbal Medicine i Sydengland og kvalificerede sig som Medicinsk Urteterapeut i 1992. Herefter flyttede han til Danmark og etablerede min Urtemedicinske praksis på Angelica Klinik og Kursuscenter i centrum af København. I efteråret 2000 deltog han i den første Master Grad efteruddannelse i Vestlig Medicinsk Urteterapi ved Wales University. Han afsluttede efteruddannelsen i 2003, og er i dag en af de få medicinske urteterapeuter i verden, der har en specialist MSc grad i faget.

Ken arbejder som praktiserende urteterapeut beskæftiger sig primært med klinisk praksis og undervisning i sundhedsvidenskab og Medicinsk Urteterapi - både i Danmark og i udlandet. Han fungerer som gæsteforelæser og specialevejleder ved Wales University.
Samarbejdsområder:  Urtemedicin, sundhedstjek og foredragsvirksomhed. 
 
Robie Valenzuela
Skoleleder
Underviser i massageterapi og muskellære på alle niveauer; skoleleder; Reikimester og underviser i Tai chi chuan- yang stil.
Samarbejdsområder: Medarbejderevents.
 
Lars Christian Petersen
Akupunktør og fysioterapeut.
Lars har arbejdet med akupunktur siden 1993. I foråret 1998 åbnede han akupunkturklinikken Akupunktøren nær Frederiksberg Have og i efteråret 2001 en klinik i Birkerød. Han er uddannet traditionel akupunktør & fysioterapeut, og når det er en fordel, benytter han begge uddannelser. Derfor har han opnået rigtig god effekt i behandlingen af diverse sygdomme og skavanker. Hans uddannelse til akupunktør stammer fra såvel Danmark som fra østen, hvor han har arbejdet på flere anerkendte akupunkturhospitaler - senest i 1999 i Nanjing, Kina.
Samarbejdsområder: Akupunktur og fysioterapi 
 
Jan Sjørmand Jørgensen
Frederiksberg Brandvæsen.
Brandformand og instruktør i førstehjælp.
Samarbejdsområder: Førstehjælpskurser. 
  
Morten Pøhlsgaard
Fitnessinstruktør og massageterapeut.
Samarbejdsområder: Motion på arbejdspladsen.
 
Gunna Højgaard
Læreruddannet, voksenpædagog Exam. Art. Skoleleder med egen massageklinik. Underviser i Fysiurgisk massage; behandlerpsykologi; massagens historie og forskning samt andre behandlingsformer.
Samarbejdsområder: Foredragsvirksomhed.
Erhverv og Sundhed | CVR: 31391223 | Akacievej 32, 4383 Rønnede  | Tlf.: 20 413 413 | info@erhvervogsundhed.dk